Biden, Bitcoin og myntene til rett til personvern

Etter hvert som kuppet mot We The People utvikler seg gjennom de forutsigbare stadiene i fargerevolusjonen, er det på tide å vurdere hva markedene virkelig synes om alt dette.

Hvor å, hvor flyter kapital til og hvorfor?

For hvis du svarer på det spørsmålet, får du en ide om hvor ting virkelig er på vei.

Og den store nyheten i denne uken er ikke 1500 poenggapet opp på mandagens åpning på Dow Jones Industrials fordi Pfizer fikk fri lufttid til å mate algoritmene.

Dette gjelder spesielt med mangel på vedvarende oppfølging hele uken, og etterlater et stort gap å bli fylt uavhengig av dagens bullish åpne.

Det er ikke å si at Dow Jones ikke er i en bullish posisjon. Det er. Men det er av langt forskjellige grunner enn, “Yay! COVID er over. ” COVID er ikke over, folkens.

De kommer bare i gang med neste runde med fryktmord og trusler for å låse landet igjen. Du vet, Dark Winter, og alt det der.

Presidentvalg Joe Biden mellom biter av jello og slurker av Ensure gjenspeiler linjen som kommer fra Europa – nasjonale maskemandater, lockdowns, obligatorisk vaksinasjon.

De har allerede gjort alt dette etter å ha sperret befolkningen over den fryktede ‚andre bølgen‘ som de opprettet ved ikke å bekjempe viruset naturlig, men heller prøve å skjule seg for det.

Når det er sagt, mens denne uken er sketchy og etterlater et hull som skal fylles på diagrammet, er Dow i en god posisjon i det større bildet, fra forrige ukes oppsett.

Men er det på grunn av glade dager som kommer tilbake eller folk som flykter fra Europa og kaos?

Og det bringer meg til denne ukens avhandling: Bitcoins bevegelse over $ 14 000 er det mest betydningsfulle trekket fra ethvert marked i verden. Periode.

Som en fullmektig for hele kryptovalutaområdet representerer Bitcoin, sammen med amerikanske aksjer, det beste alternativet for normale mennesker å opprettholde sin formue hvis de trenger å krysse politiske grenser.

Som Martin Armstrong snakker om hele tiden, er det de subtile skiftene i kapitalstrømmen som avslører hva som skal skje videre i markedene. Derfor bruker jeg ikke noen komplekse verktøy når jeg kartlegger. Jeg tok på stolpene i forhold til hverandre og gjennom tidsrammer for å få en ide om hva det større bildet er.

Noe mer komplisert, for meg, skaper analyse lammelse.

Dette er grunnen til at bitcoin, i forbindelse med det store overgangen til aksjer, signaliserer flyttingen fra markedsaktører fra eiendeler med høyere motpartsrisiko mot eiendeler med lavere, effektiv standardrisiko.

Det er andre tegn, men gitt betydningen av denne ukens prishandling, tror jeg dette er de beste tegnene dine.

Gold’s sprett av støtte nær $ 1850 tilbake mot $ 1900 i dag er et subtilt tegn. Du kan ikke skape fiksjonen om at en Biden-seier skal være god for markeder uten å også blinke flammene til inflasjon og mangel på tro på myndighetens evne til å betjene gjelden.

Trump nekter å innrømme og demokratenes styre i huset under alvorlig utfordring med republikanerne som hittil har snudd 10 seter. Dette tallet skal stige når avstemmingsutfordringene ormer seg gjennom domstolene.

Hvis Michigan’s stemme vellykkes, vil John James vinne der og Mitt Romneys forestående avhopp vil ikke ha noe å si.

I alle fall er det ingen reell løsning på dette valget som skriker noe annet enn en MMA-burkamp slått med uttak fra Mad Max: Beyond Thunderdome.

Personlig tror jeg at det å se Kevin McCarthy jage Nancy Pelosi rundt med motorsag, ville være bra for kabelgrader. Gud vet, AT&T kan bruke inntektsøkningen.

Ingenting av dette gir inntrykk på noen med noe fornuft. Det vil ikke være en stabil regjering i DC uavhengig av hva som skjer mellom nå og når valghøyskolen stemmer.

Det er enten den mest ondskapsfulle typen gridlock eller drakoniske maktspill som resulterer i en kollaps av unionen inn i valget i 2022.

Men det vi kan si er at kapitalen legger planene sine nå. Kinesiske aksjer flyr. Russiske aksjer er det også. Råvareprisene stiger strukturelt viktige steder – kobber, soyabønner, mais, hvete, nikkel, bly, kjøtt.

Og løftet fra elite Biden er et talerør for er for mer ødeleggelse av forsyningskjeden. Mer frykt. Mer avvikling av middelklassen tvunget til underkastelse gjennom bevisste politiske avgjørelser i Washington, Albany, Sacramento, Lansing og Springfield.

Derfor er bitcoin-bevegelsen over $ 14 000 så viktig. Ikke bare er dette den høyeste ukentlige avslutningen på nesten fire år, det signaliserer et brudd fra det brede konsolideringsmønsteret på plass siden det gikk parabolsk i januar 2018.

Hvis historien holder på tilbuds- og etterspørselsmønstre etter hver av bitcoins tidligere belønningsbassenghalvinger, bør vi se at den skyter i været herfra. Alt det grunnleggende er der, og de stiller seg perfekt opp.

Men bitcoin er det