Square Crypto Grant ønsker å hjelpe ta Bitcoin Mainstream

Squares siste tilskudd vil hjelpe en utvikler med å designe en Bitcoin-lommebok som er enkel å bruke for nybegynnere av krypto.

Square Crypto er kryptoarmen til betalingsselskapet Square

Det oppmuntrer til adopsjon av Bitcoin Circuit ved å gi tilskudd til utviklere i rommet.

Det siste tilskuddet går til en utvikler som ønsker å gjøre Bitcoin-lommebøker enkle å bruke for alle.
Betalingsselskapet Square kunngjorde i dag at det vil gi et stipend til en Bitcoin- utvikler som ønsker å gjøre lommebøker mer brukervennlige.

Den kryptovaluta arm Square, Square Crypto , kunngjorde på Twitter-rope Maggie Valentine, en utvikler som jobber for blockchain oppstart she256 .

“Å gi trick-or-treaters Open Dimes og Square Crypto-tilskudd i år. Når vi snakker om dette, går denne til Maggie Valentine, en designer som jobber for å forenkle lommebokinnflyt ved å redusere teknisk sjargong og øke brukerutdanningen, ” sa selskapet via Twitter.

Square Crypto støtter utviklingen av Bitcoin- nettverket ved å gi tilskudd til utviklere og selskaper som jobber i kryptorommet.

Din daglige dose med kryptovaluta-nyheter, læring, sladder og diskusjoner

Selskapet ønsker å gi sitt siste tilskudd til Valentine, slik at hun kan designe en lommebok som er enkel å bruke for nybegynnere av krypto.

I følge Valentins avhandling bruker ikke folk Bitcoin eller Bitcoin lommebøker fordi de er for kompliserte. En ting som avskyr brukerne, sier hun, er “ teknisk sjargong, ukjente brukerkonsepter “ – pluss potensielle brukere har hatt „liten eller ingen utdannelse.“